Våbenleje

Vi sørger for, at du altid har det bedste udstyr med på jagt

Hvis du ikke selv har mulighed for, eller ønsker at medbringe egne våben på din jagtrejse, så tilbyder vi hos Malpepo Safaris leje af våben. 

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og komfortabel med det våben du håndterer under jagten hos os. Derfor har vi en samling af forskellige våben, som vi lejer ud, så du kan have det våben med, som du føler dig bedst tilpas med.

Farmen råder over en række gode rifler i forskellige kalibre som alle er udstyret med variable Zeiss kikkerter. Disse kan med stor fordel lejes af vore gæster, da det i dag er blevet ret kostbart og noget besværligt at medbringe egne våben. Ønsker man at medbringe egne våber er vi behjælpelige med at skaffe diverse tilladelser.

Hvis man ønsker at leje våben hos os, gøres dette på dagsbasis. 

 

Prisen er 350 kr. pr. dag eksklusiv ammunition.  

 

Hall of Fame

Hos Malpepo samler vi på vore gæsters bedste jagtoplevelser. Få dit trofæbillede vist her, og fortæl gerne lidt om selve jagten. Her kan du læse om de fantastisk trofæer der er kommet i hus på Malpepo Safari.

Spa & wellness

Sundhed og velvære under dit ophold hos MALPEPO Safaris.

Mød holdet bag Malpepo Safaris

Alle medarbejdere hos MALPEPO Safaris vil gøre deres allerbedste for at dit ophold bliver til en hel unik og uforglemmelig oplevelse.

Følg os: