Området

Farmens beliggenhed
  • Udsigt over gården hos Malpepo
  • Giraffer i det kuperede Afrikanske terræn
  • Roan spottet på safaritur
  • Det smukke sydafrikanske landskab fra en morgenjagt
  • Udsigten over landskabet fra farmens hyggelige terasse
  • Flot afrikansk landskab
  • Udsigt over vores private jagtrevir
  • En flok impalaer spottet på en morgen jagt

Området omkring Malpepo

Malpepo Safaris ligger i området langs den sydøstlige flanke i Sydafrikas vidtstrakte Karoo højland, der breder sig over alle 3 cape provinser og rækker helt op til Krüger parken som den nordlige grænse. Teknisk set er The Great Karoo, som landskabet også kaldes, klassificeret som semiørken, men det er i virkeligheden et konglomerat af habitater. Her råder Malpepo over et 30 km² stort område, der bedst kan beskrives som varieret bushlandskab med bjerge, sletter, slugter og dale gennemskåret af stenede flodlejer. Her er vildt, uberørt natur, så langt øjet rækker. Et par måneder af året forvandles de stenede flodlejer til hurtigt strømmende og vildt brusende vandløb. 

Farmen ligger med 45 km til nærmeste by og 16 km til nærmeste nabo i et meget roligt og naturskønt område. Farmens 4200 Ha ligger midt i KAROO området som er Sydafrikas smukkeste landskab med kuperet terræn. I kørselsafstand inden for en time ligger ADDO National Elephant Park med mere end 650 elefanter, og byen Port Elisabeth ligger et par timers kørsel fra farmen. Vi henter vores gæster i Port Elizabeth som er en smuk havneby med muligheder for dybhavsfiskeri og hvor der findes flotte golfbaner mv. 

Udflugter

Sydafrika er et overflødighedshorn af muligheder for fantastiske oplevelser. Hos MALPEPO Safaris hjælper vi dig gerne med at planlægge ture til nærliggende seværdigheder. Har du mulighed for en længere ferie i det smukke land, hjælper vi gerne med planlægning og booking.

Hall of Fame

Hos Malpepo samler vi på vore gæsters bedste jagtoplevelser. Få dit trofæbillede vist her, og fortæl gerne lidt om selve jagten. Her kan du læse om de fantastisk trofæer der er kommet i hus på Malpepo Safari.

Mød holdet bag Malpepo Safaris

Alle medarbejdere hos MALPEPO Safaris vil gøre deres allerbedste for at dit ophold bliver til en hel unik og uforglemmelig oplevelse.

Følg os: