The Big Five

Vil du også ud og jage The Big Five?
  • Endnu en tilfreds kunde og hans bytte
  • Flodhest nedlagt
  • Endnu et flot dyr spottet på farmen
  • Elefanter på tur i savannen

The Big Five er en betegnelse man i Afrika bruger om de fem dyr, der er anset for at være de sværeste at nedlægge. Betegnelsen refererer altså ikke til dyrenes størrelse, men udelukkende til, at man som jæger skal have både mod og snilde til at lykkes med jagten.

 

Elefant:

Den afrikanske elefant passer på betegnelsen og er rent faktisk et af landjordens største dyr. Elefanten kan veje op mod 7 ton og befinder sig oftest i større flokke, hvilket gør jagten endnu sværere.

 

Næsehorn:

Det sorte næsehorn er beslægtet med det truede hvide næsehorn, men lever flere steder i Afrika i forskellige landskaber. Næsehornet er betragtet som et aggressivt dyr, hvilket er en af årsagerne til at det findes på listen over The Big Five.

 

Bøffel:

Den afrikanske bøffel er et flokdyr der kan veje op til 800 kg., og lever i de fleste områder af Afrika. Bøflen er kendt for sit hidsige temperament og har stort set ingen fjender da den er god til at forsvare sig mod rovdyrene, hvor dens størrelse er en klar fordel.

 

Løve:

Løven er kendt som en af de største og farligste kattedyr på kloden. Den kan veje omkring 300 kg. og en af de meget kendte rovdyr i Afrika, hvor den har sat sit præg med sit majestætiske udtryk.

 

Leopard:

Leoparden er en af de mere almindelige dyr at finde på den Afrikanske savanne. Den er super tilpasningsdygtig i forskellige miljøer hvor den ikke har mange fjender, da den ofte er svær at få øje på, hvilket også gør den til et svært bytte for jægere.

 

 

Hvis du er interesseret i at udfordre dit mod og snilde som jæger, kan vi arrangere jagt på en eller flere af ovenstående dyr. Kontakt os og fortæl om dine ønsker.

Spa & wellness

Sundhed og velvære under dit ophold hos MALPEPO Safaris.

Udflugter

Sydafrika er et overflødighedshorn af muligheder for fantastiske oplevelser. Hos MALPEPO Safaris hjælper vi dig gerne med at planlægge ture til nærliggende seværdigheder. Har du mulighed for en længere ferie i det smukke land, hjælper vi gerne med planlægning og booking.

Kombineret Golf og Jagtferie

I Sydafrika findes der utallige muligheder for at besøge flotte golfbaner

Følg os: