Indkvartering

I smukke omgivelser og i et malariafrit område!
  • Hyggelig gæstebolig i afrikansk stil
  • Bolig med bedste interiør og udsigt til smukt landskab
  • luksus badefaciliteter med eget spabad
  • Farmens hyggelige gæstehuse
  • Gæstehusene med direkte adgang til poolområdet
  • Luksus bademiljø
  • Hyggeligt sofaområde i 5-stjernet gæstebolig
  • Solstole ved poolområdet

 

Hos Malpepo har vi plads til max 14 gæster ad gangen, hvilket gør oplevelsen hos os langt mere personlig, nærværende og eksklusiv.

Malpepo farmen består af en hovedbygning som indeholder opholdsstue, fællesrum, køkken og enkelte gæsteværelser. Det er også i hovedbygningen hvor værtsparret bor. Farmen har 2 gæstebygninger hvor vores gæster bliver indlogeret. Bygningerne er alle bygget i sydafrikansk stil af materialer fra området, hvilket giver stedet et meget autentisk udtryk, hvor man føler sig i et med naturen.

Udover hovedbygningen og gæstebygningerne, er der også personalebygninger tilknyttet farmen, hvor vores faste personale bor. 

 

Når du ankommer til Malpepo Safaris vil du blive indkvarteret i en af vores 5-stjernede luksus gæsteboliger, som hver rummer 2 store lejligheder med tilhørende eget badeværelse.

Alle værelserne er stilfuldt indrettet i lyse toner og i afrikansk stil med et touch af jagt. På hvert værelse findes der både aircondition, TV, fri internet og fri minibar.

Der findes en stor dobbeltseng af bedste kvalitet på hvert værelse, men det er også muligt at få bragt enkeltsenge ind på værelset efter ønske.

På badeværelset er der almindelig bruser men også eget spabad til fri afbenyttelse samt håndklæder, badehåndklæder og andre nødvendige toiletartikler til rådighed.

 

Mellem gæsteboligerne er der en stor fælles terrasse, hvor man kan mødes til en forfriskning efter jagt, eller bare sidde og slappe af. Her ligger også den fælles ”Lappa”, hvor der både er anlagt bar, spisested og hyggekrog.

 

Kombineret Golf og Jagtferie

I Sydafrika findes der utallige muligheder for at besøge flotte golfbaner

Udflugter

Sydafrika er et overflødighedshorn af muligheder for fantastiske oplevelser. Hos MALPEPO Safaris hjælper vi dig gerne med at planlægge ture til nærliggende seværdigheder. Har du mulighed for en længere ferie i det smukke land, hjælper vi gerne med planlægning og booking.

Spa & wellness

Sundhed og velvære under dit ophold hos MALPEPO Safaris.

Følg os: